Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Tholen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 4 oktober 1809, overleden aldaar op 3 juli 1876, zoon van Pierre Mathias Tholen en Gertrude Seunis.


Hij is getrouwd te Neeritter op 17 oktober 1861 met
Margarite Colen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neeritter op 12 januari 1812, overleden aldaar op 15 januari 1894, dochter van Pierre Coolen en Gertrude Koelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina