Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Catharina Gossen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 23 september 1813, overleden te Hunsel op 25 maart 1852, dochter van Pieter Gossen en Joanna Tilmans.


Zij is getrouwd te Hunsel op 12 april 1849 met
Jacobus Leenders, dienstbode, geboren te Ittervoort op 17 april 1817, overleden te Molenbeersel op 14 maart 1862, zoon van Hendrik Leenders en Maria Catharina Donders.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina