Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacques Geelen, landbouwer, herbergier en blauwverver, geboren te Hunsel op 18 april 1808, overleden te Stramproy op 21 februari 1874, zoon van Laurens Geelen en Gertrudis Joosten.


Hij is getrouwd te Hunsel op 5 november 1833 met
Mathilde Verkennis, geboren te Ittervoort-Haler op 27 december 1808, overleden te Stramproy op 30 december 1848, dochter van Mathijs Verkennis en Jacomina Coppen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacomina, geboren te Nederweert op 6 april 1835.
  • 2 : Jan Mathijs, molenaar, geboren te Nederweert op 28 november 1837.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 6 oktober 1869 met Maria Hubertina Coenen, geboren te Panheel op 6 november 1839, dochter van Joannes Wilhelmus Coenen en Petronella Korsten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina