Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Catharina Perlings, geboren te Hunsel op 11 november 1828, overleden te Maaseik op 19 december 1891, dochter van Jeanne Elisabeth Perelings.


Zij is getrouwd te Maaseik op 26 april 1862 met
Theodorus Verheijen, landbouwer, geboren te Neeroeteren op 26 oktober 1824, zoon van Mathijs Verheijen en Anna Maria Hubers.
(Hij is eerder getrouwd op 30 augustus 1850 met Anna Catharina Severs, geboren te Kinrooi op 23 oktober 1820, overleden te Maaseik op 4 mei 1861.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina