Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Seerden, molenaar, geboren te Weert rond 1753, zoon van Jean Seerden en Anne Helmissen.


Hij is getrouwd te Pol en Panheel op 9 april 1809 met
Gertrudis Stevens, naaister, geboren te Pol en Panheel rond 1775, dochter van Henrij Steevens en Anne Aris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, landbouwster, geboren te Pol en Panheel op 19 februari 1817, wonende te Roggel, te Hunsel en te Grathem, overleden aldaar op 3 maart 1895.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 3 april 1850 met Lambertus Bonten, landbouwer en bakker, geboren te Hunsel-Ell op 29 mei 1822, wonende te Roggel en te Hunsel, overleden te Grathem op 30 juni 1897, zoon van Jan Bonten en Maria Catharina Verkennis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina