Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus van Pol, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Maria Joanna Vermeulen, overleden te Weert op 20 januari 1839.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, landbouwer en arbeider, geboren te Weert rond 1821, overleden te Nederweert op 17 november 1916.
    Hij was gehuwd met Elisabeth Princen, landbouwster.
  • 2 : Maria Catharina, dienstmeid, geboren te Weert op 14 april 1827, overleden te Hunsel op 8 februari 1895.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 25 april 1851 met Michiel Hendrikx, timmerman, winkelier en herbergier, geboren te Hunsel op 21 november 1826, overleden aldaar op 3 april 1913, zoon van Mathias Hendricx en Gertrude Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina