Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Gertrudis Pijls, geboren te Herten op 1 april 1874.


Zij is getrouwd te Herten op 18 april 1899 met
Joannes van Grootel, graanmolenaar, geboren te Duizel op 28 september 1863, overleden te Geldrop op 26 december 1939.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Buggenum op 3 april 1901.
    Hij is getrouwd te Geldrop op 3 juli 1928 met Johanna Coenen, geboren te Weeze (D) rond 1903, dochter van Bartholomeus Coenen en Johanna Gertruda Boll.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 8 augustus 1903.
  • 5 : Franciscus Joannes Hubertus, geboren te Buggenum op 14 november 1904.
    Hij is getrouwd te Eindhoven op 6 oktober 1932 met Johanna Wilhelmina Maria Verrijdt, geboren te Teteringen op 3 mei 1902, dochter van Gerardus Verrijdt en Martina Maria Verkroost.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina