Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Geelen, landbouwster, geboren te Weert op 7 oktober 1794, overleden aldaar op 25 oktober 1865, dochter van Johan Geelen en Anna Wiermans.


Zij is getrouwd te Weert op 18 oktober 1824 met
Joannes Houben, landbouwer, geboren te Ittervoort op 8 oktober 1797, overleden te Heerlen op 27 september 1855, zoon van Jakob Houben en Catharina Emons.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Laurens, dagloner, geboren te Weert op 5 december 1826, overleden te Molenbeersel op 2 april 1906.
    Hij is getrouwd te Molenbeersel op 14 juni 1860 met Anna Maria Helena Dirx, geboren te Hunsel op 1 september 1828, overleden te Molenbeersel (B) op 7 april 1906, dochter van Jean Mathieu Dirckx en Marie Baents.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina