Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mechtildis Theulen, geboren te Neeritter op 20 februari 1826, overleden aldaar op 22 september 1901, dochter van Carolus Theulen en Maria de Hing.


Zij is getrouwd te Neeritter op 27 januari 1851 met
Peter Mathijs Leeters, schoenmaker, geboren te Neeritter op 6 april 1825, overleden aldaar op 27 april 1879, zoon van Joannes Leeters en Christina Verbruggen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Maria Hubertina, geboren te Neeritter op 10 juni 1859, overleden aldaar op 6 november 1865.
  • 6 : Maria Helena Hubertina, dienstmeid, geboren te Neeritter op 23 september 1863.
    Zij is getrouwd te Borgerhout (B) op 5 mei 1892 met Joannes Baptista van de Wiel, broodbakkersgast, geboren te Wilmarsdonk (B) op 14 december 1868, zoon van Petrus van de Wiel en Maria Catharina den Auwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina