Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorethea Houben, dienstmeid, geboren te Hunsel op 25 december 1852, dochter van Pieter Joannes Houben en Anna Chaterina van der Cruijsse.


Zij is getrouwd te Weert op 29 april 1882 met
Jacobus Hubertus Wiermans, werkman, geboren te Weert op 10 oktober 1846, zoon van Louis Wiermans en Maria Petronella Hoovers.
(Hij was weduwnaar van Maria Catharina Stienen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina