Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Karel Hubertus Theulen, zouaaf onder Pius IX en hoofdagent van politie, geboren te Neeritter op 9 augustus 1854, zoon van Joannes Theulen en Petronella Peeters.


Hij is getrouwd te Breda op 21 augustus 1884 met
Maria Johanna Catharina Arsi, geboren te Bergen op Zoom op 16 oktober 1858, overleden te Roermond op 7 maart 1945, dochter van Johannes Arsi en Johanna Klaes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina