Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Hendriks, akkervrouw.


Zij was gehuwd met
Gerard Dieben, akkerman.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Chretien, dienstknecht, geboren te Hunsel op 22 februari 1804, overleden te Stramproy op 13 mei 1880.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 28 januari 1847 met Maria Gertrudis Weekers, geboren te Stramproy op 12 november 1815, overleden aldaar op 17 februari 1884, dochter van Jan Weekers en Anna Mathea van Meijl.
  • 4 : Gertrude, geboren te Grathem op 27 augustus 1807, overleden te Beek (B) op 10 februari 1871.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina