Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Reijnier Coolen, dagloner en landbouwer, geboren te Neeritter op 27 april 1822, overleden aldaar op 26 december 1907, zoon van Conrardus Colen en Mechtildis Siegers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 12 april 1855 met
Getrudis Tulkens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 11 januari 1822, overleden te Neeritter op 8 februari 1861, dochter van Peter Tulkens en Anna Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrina Hubertina, geboren te Neeritter op 13 juni 1859, overleden aldaar op 6 september 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina