Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Renerus Deben, dienstknecht, geboren te Hunsel op 4 augustus 1798, overleden te Kessenich op 16 mei 1850, zoon van Gerard Dieben en Maria Gertrudis Hendriks.


Hij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1823 met
Anna Catharina Coolen, dienstmeid, geboren te Kessenich op 17 november 1789, overleden aldaar op 2 januari 1846, dochter van Christiaan Coolen en Cornelia Haldermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Neeritter op 3 juni 1823, overleden te Kessenich op 8 augustus 1862.
  • 2 : Gerardus, geboren te Hunsel op 22 oktober 1825, overleden aldaar op 8 januari 1826.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina