Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Corsten, geboren te Nederweert op 4 maart 1789, overleden te Hunsel op 16 januari 1850, dochter van Petrus Corsten en Jeanne Bosch.


Zij is getrouwd te Heemstede op 1 juli 1812 met
Lambertus Schreurs, akkerman, geboren te Ell op 9 mei 1783, overleden te Hunsel op 18 maart 1840, zoon van Petrus Schreurs en Henrina Verkoelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, dagloner en landbouwer, geboren te Hunsel op 7 december 1822, overleden aldaar op 6 januari 1862.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 14 april 1855 met Christina Heijkers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 4 januari 1826, overleden aldaar op 19 juli 1910, dochter van Hendrik Heeckers en Anna Elisabeth Peerlings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina