Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Rutten, geboren te Hunsel op 4 januari 1815, overleden te Weert op 2 augustus 1895, zoon van Leonardus Rutten en Anna Maria Verheijden.


Hij is getrouwd te Hunsel op 15 april 1857 met
Joanna Maria Crops, dienstmeid, geboren te Weert op 26 september 1819, overleden aldaar op 19 november 1881, dochter van Wilhelmus Crops en Catharina Klauwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, landbouwer, geboren te Weert rond 1864.
    Hij was gehuwd (1) met Petronella Antonia van Lierop.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 3 februari 1909 (2) met Joanna Maria van Deursen, dienstmeid, geboren te Nederweert op 15 april 1867, dochter van Peter Joannes van Deursen en Joanna Maria Waegemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina