Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertruid Timmermans, overleden te Stein op 9 april 1841.


Zij was gehuwd met
Theodorus Meijs, overleden te Stein op 7 december 1850.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, dagloner en landbouwer, geboren te Stein op 2 mei 1833, overleden te Nederweert op 10 april 1907.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 12 april 1860 (1) met Petronilla Renette, landbouwster, geboren te Hunsel-Ell op 15 april 1833, overleden te Hunsel op 25 februari 1890, dochter van Gerardus Renet en Maria Bruijnenberg.
    Hij is getrouwd te Weert op 19 oktober 1893 (2) met Petronella Roffers, landbouwster, geboren te Nederweert op 10 september 1839, dochter van Andre Roffers en Elisabeth Smits.
    (Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 8 oktober 1873 met Martinus Feijen, landbouwer, geboren te Nederweert op 9 oktober 1836, zoon van Jacobus Fijen en Joanna Maria Swurtjens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina