Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Geelen, geboren te Hunsel op 9 februari 1845, overleden te Molenbeersel (B) op 13 mei 1874, dochter van Marie Catherine Geelen.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 14 april 1866 met
Hendrik Hubertus Verheijden, landbouwer, geboren te Neeritter op 4 augustus 1842, overleden te Molenbeersel op 10 augustus 1916, zoon van Jacob van der Heijden en Jacomina Forti.
(Hij is later getrouwd te Molenbeersel op 11 juli 1874 met Maria Elisabeth Erlings, geboren te Molenbeersel op 26 augustus 1835, overleden aldaar op 13 februari 1911, dochter van Leonard Erlings en Anna Maria van den Ven.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina