Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Catharine Vleeshouwers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 13 juni 1818, overleden aldaar op 19 januari 1894, dochter van Arnold Vleeshouwers en Mathilde Scheijven.


Zij is getrouwd te Hunsel op 12 april 1858 met
Henricus Brunenberg, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 3 december 1816, overleden te Hunsel op 14 oktober 1889, zoon van Henricus Brunenberg en Joanna Ramakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Henricus, geboren te Hunsel op 12 november 1859, overleden aldaar op 13 december 1871.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina