Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Elisabeth Beckers, dienstmeid, geboren te Maasbracht rond 1793, overleden te Hunsel op 25 juni 1846, dochter van Hendrik Beckers en Maria Catharina Coonen.


Zij is getrouwd te Grathem op 19 februari 1827 met
Jan Petit, dienstknecht en landbouwer, geboren te Eijsden, Gehucht Herkenrade rond 1786, overleden te Hunsel op 6 januari 1861, zoon van Willem Petit en Joanna Maria van der Kruijs.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina