Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Creemers, geboren te Neeritter op 29 augustus 1823, overleden te Molenbeersel op 3 februari 1868, zoon van Peter Mathias Creemers en Joanna Maria Kolen.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 8 oktober 1864 met
Joanna Maria Deckers, geboren te Neeritter op 12 februari 1838, overleden te Molenbeersel op 8 september 1888, dochter van Hendrikus Deckers en Maria Helena Creemers.
(Zij is later getrouwd te Molenbeersel op 24 september 1869 met Hendrikus Baans, landbouwer, geboren te Neeritter op 17 oktober 1835, overleden te Molenbeersel op 20 juni 1914, zoon van Jan Baens en Marie Jeanne Luijs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina