Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Heijkers, geboren te Hunsel op 3 januari 1826, overleden aldaar op 16 mei 1884, dochter van Hendrik Heeckers en Anna Elisabeth Peerlings.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 oktober 1860 met
Peter Jan Renette, arbeider, geboren te Hunsel op 29 juni 1832, overleden te Weert op 23 mei 1919, zoon van Peter Jan Renette en Margerith Roijackers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hendrik, geboren te Hunsel op 26 maart 1862, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 2 april 1950.
  • 2 : Hendrik, geboren te Hunsel op 18 juni 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina