Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Debets.


Zij was gehuwd met
Jan Peter Moonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Katharina, landbouwster, geboren te Heerlen op 11 april 1810, overleden te Hunsel op 20 april 1882.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 13 juli 1848 met Henri Gerris, landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 27 augustus 1809, overleden te Hunsel op 26 februari 1897, zoon van Willem Gerris en Maria Scheepers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina