Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Jacobus Waltmans, onderwijzer en klerk, geboren te Schimmert op 4 februari 1837, zoon van Joannes Henricus Waltmans en Anna Stouten.


Hij is getrouwd te Hunsel op 12 januari 1861 met
Maria Catharina Wijngaard, naaister, geboren te Gemert op 8 augustus 1837, dochter van Adrianus Wijngaard en Catharina van Munster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, naaister, geboren te Hunsel op 23 oktober 1861.
    Zij is getrouwd te Roermond op 28 september 1882 met Frans Hubert Janssens, kleermaker, geboren te Roermond op 27 augustus 1856, zoon van Hendrikus Janssens en Barbara Lenartz.
  • 2 : Theresia Wilhelmina Hubertina, geboren te Hunsel op 15 november 1863.
    Zij is getrouwd te Roermond op 24 mei 1887 met Peter Joseph Metsemaekers, fabrieksarbeider, geboren te Maasniel op 8 juli 1860, zoon van Jacobus Metsemaekers en Helena Schoetsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina