Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hendrik Hubert Sentjens, slager, geboren te Hunsel op 30 november 1870, zoon van Jan Mathijs Sentjens en Maria Anna Geelen.


Hij is getrouwd te Itterbeek (B) op 11 januari 1899 (1) met
Sidonia Antonia Meerts, geboren te Itterbeek (B) op 24 maart 1867, overleden op 23 november 1899, dochter van Joannes Judocus Meerts en Joanna Catharina Vervondel.

Hij is getrouwd te Brussel (B) op 10 oktober 1900 (2) met
Alina van Humbeeck, geboren te Eppegem (B) op 16 augustus 1879, dochter van Pieter Leopold van Humbeeck en Anna Catharina Vincent.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina