Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Verlaek, arbeider, geboren te Thorn op 4 september 1840, overleden te Nederweert op 31 januari 1919, zoon van Lodewijk Verlaek en Maria Catharina Reijnders.


Hij is getrouwd te Thorn op 6 april 1866 met
Anna Maria Abrahams, dienstmaagd, geboren te Buggenum op 8 september 1844, overleden te Nederweert op 12 juni 1916, dochter van Peter Mathis Abrahams en Petronilla Beurskens.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Catriena Hubertina, geboren te Ittervoort op 7 juni 1874, overleden aldaar op 9 juni 1884.
  • 8 : Lodewijk, geboren te Ittervoort op 29 november 1885, overleden aldaar op 7 december 1885.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina