Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Moors, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 30 juni 1797, overleden te Kessenich op 16 juni 1871, dochter van Jacobus Moors en Maria Catharina Jordemans.


Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 24 november 1820 met
Lambert Knippenberg, landbouwer, geboren te Horn op 18 september 1784, overleden te Kessenich op 2 april 1866, zoon van Jan Knippenberg en Jeanne Curvers.
(Hij was weduwnaar van Maria Cornelia Vangeneijgen, geboren rond 1781, overleden te Kinrooi (B) op 5 maart 1820.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina