Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Reemers.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Bokken, overleden te Stramproy op 11 september 1857.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, dienstmeid, geboren te Stramproy op 20 april 1835, overleden te Maaseik op 22 februari 1898.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 11 april 1863 met Renier Brouns, landbouwer, geboren te Grathem op 1 april 1822, overleden te Maaseik op 11 januari 1887, zoon van Jacobus Brouns en Joanna Maria Koolen.
    (Hij is eerder getrouwd te Grathem op 6 februari 1850 met Anna Maria Coolen, landbouwster, geboren te Hunsel op 13 december 1825, overleden aldaar op 19 februari 1861, dochter van Mathias Coolen en Barbara Corsten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina