Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Bruneberg, dienstmeid, geboren te Hunsel-Ell op 13 januari 1829, overleden te Kinrooi op 19 februari 1905, dochter van Petrus Brunenberg en Maria Christina Meuwissen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 12 augustus 1865 met
Willem Jacob Goossens, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 30 augustus 1815, zoon van Peter Goossens en Maria Anna Anjon.
(Hij was weduwnaar van Elisabeth Steijvers, overleden te Kinrooi (B) op 16 maart 1865.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina