Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Hubertina Verheijen, geboren te Neeritter op 22 juni 1866, dochter van Pieter Jakob Verheijen en Gertrudis Neijens.


Zij is getrouwd te Weert op 14 juni 1888 met
Jan Mathijs Rietjens, werkman, geboren te Weert op 11 mei 1849, zoon van Gerard Rietjens en Anna Helena Lemkens.
(Hij was weduwnaar van Petronella Gubbels.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Gerardus, fabrieksarbeider, geboren te Weert op 18 april 1895, overleden op 1 november 1950, begraven te Altweerterheide.
    Hij is getrouwd te Weert op 14 mei 1925 met Josephina Smeets, geboren te Hunsel op 30 oktober 1898, overleden te Weert (Z) op 15 november 1986, begraven te Altweert, dochter van Wilhelmus Smeets en Maria Hubertina Bertjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina