Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Christina Nieskens, geboren te Thorn rond 1873, overleden te Hunsel op 20 februari 1947, dochter van Theodorus Nieskens en Catharina Sentjens.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 5 juni 1913 met
Joannes Hubertus Stakenborg, landbouwer, geboren te Ittervoort op 24 september 1868, overleden te Hunsel op 7 februari 1956, zoon van Jacob Staekenborgh en Ida Huijskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina