Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Paulus Hubertus van Daal, dienstknecht en werkman, geboren te Weert op 28 december 1845, zoon van Leonardus van Daal en Joanna Maria Janssen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 11 september 1868 met
Maria Christina Renette, geboren te Hunsel-Ell op 2 december 1835, overleden te Weert op 7 juni 1914, dochter van Peter Jan Renette en Margerith Roijackers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Margaretha, dienstmeid, geboren te Hunsel op 12 mei 1863.
    Zij is getrouwd te Weert op 26 april 1895 met Peter Jan Princen, werkman, geboren te Weert op 6 februari 1862, overleden aldaar op 14 oktober 1946, zoon van Petrus Joannes Princen en Petronella Peerlings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina