Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis van Geleuken, geboren te Weert op 1 september 1817, overleden aldaar op 2 april 1846, dochter van Jacques van Geleucken en Marie Gertrude Caris.


Zij was gehuwd met
Peter Henricus Beelen, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonard Mathijs, herbergier en landbouwer, geboren te Weert rond 1845, overleden te Hunsel op 7 februari 1928.
    Hij was gehuwd met Anna Getrudis Lambers, herbergierster en landbouwster, geboren te Weert op 22 januari 1852, overleden te Hunsel op 16 december 1919, dochter van Cornelis Lambers en Anna Gertrudis Moonen.
    (Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 12 april 1877 met Petrus Joannes Joosten, landbouwer, geboren te Nederweert op 12 april 1846, overleden aldaar op 27 mei 1884, zoon van Guillaume Joosten en Anne Gertrude Geuns.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina