Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Henkens, landbouwer, geboren te Neeritter op 14 mei 1828, overleden te Hunsel op 21 mei 1864, zoon van Mathijs Heinkens en Gertrude Verwijlen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 20 april 1863 met
Barbara Tinnemans, landbouwster, geboren te Hunsel-Ell op 3 december 1821, overleden te Heel en Panheel op 7 december 1902, dochter van Joannes Tindemans en Anna Maria van de Voort.
(Zij is later getrouwd te Hunsel op 27 april 1868 met Simon Smolenaers, landbouwer, geboren te Nederweert op 26 augustus 1829, overleden te Hunsel op 28 augustus 1868, zoon van Simon Smolenaers en Petronelle van de Mortel.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 21 januari 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina