Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelius Hubert Bockelaer, dienstknecht en landbouwer, geboren te Thorn op 5 september 1836, wonende te Grathem, overleden te Baexem op 20 februari 1923, zoon van Chretien Bogelar en Joanna Catharina Stakenborg.


Hij is getrouwd te Grathem op 8 april 1863 met
Anna Maria Elisabeth Verlinden, landbouwster, geboren te Grathem op 8 oktober 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 oktober 1911, dochter van Henrij Verlinden en Joanna Christina Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 3 januari 1864.
  • 5 : Maria Christina, kindermeisje, geboren te Grathem op 19 februari 1872.
    Zij is getrouwd te Brussel (B) op 7 augustus 1907 met Louis Jean Charles Tordeur, handelaar, geboren te Brussel (B) op 17 februari 1870, zoon van Adrien Tordeur en Anna Maria Cuypers.
  • 8 : Gertrudis, geboren te Grathem op 20 mei 1879, overleden aldaar op 4 oktober 1879.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina