Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Teeuwen, overleden te Stramproy op 25 januari 1868.


Hij was gehuwd met
Joanna Maria Veltmans, overleden te Stramproy op 17 maart 1862.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, landbouwer, geboren te Stramproy op 10 maart 1839, overleden te Hunsel op 4 februari 1919.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 17 april 1868 met Maria Elisabeth Kranen, landbouwster, geboren te Hunsel-Haler op 13 juni 1842, overleden te Hunsel op 30 maart 1920, dochter van Louis Kraenen en Petronella Kunnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina