Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Janssen, geboren te Ittervoort-Beersel op 15 september 1839, overleden te Molenbeersel op 25 december 1913, dochter van Jean Michel Janssen en Marie Catherine Peerlings.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 7 november 1878 met
Jacob Colbers, akkerknecht, geboren te Hunsel-Beersel op 10 juni 1831, overleden te Molenbeersel op 8 juli 1896, zoon van Peter Mathijs Colbers en Aldegonda Windelen.
(Hij is eerder getrouwd te Molenbeersel op 6 februari 1868 met Anna Maria Baens, geboren te Hunsel-Beersel op 22 maart 1835, overleden te Molenbeersel op 19 oktober 1874, dochter van Jan Mathias Baents en Joanna Maria van Ratingen. Hij is eerder getrouwd te Molenbeersel op 30 januari 1875 met Maria Helena van den Heuvel, geboren te Neeritter op 9 december 1833, overleden te Molenbeersel op 25 december 1877, dochter van Hendrik van den Heuvel en Maria Frinsen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina