Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Helena Hubertina van Riet, dienstmeid, geboren te Neeritter op 1 januari 1830, overleden aldaar op 19 december 1896, dochter van Godfroid van Riet en Chatrine Elizabeth Geelen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 5 juli 1872 met
Peter Joseph Bekkers, landbouwer en herbergier, geboren te Neeritter op 12 mei 1821, overleden te Horn op 17 maart 1899, zoon van Joannes Beckers en Elisabeth Voorter.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 14 november 1845 met Anna Gertrudis Hermans, geboren te Hunsel op 27 april 1821, overleden te Neeritter op 27 november 1871, dochter van Jan Hermans en Joanna Maria Verstappen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina