Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Thefonderen.


Hij was gehuwd met
Cornelia Felderhof.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubert, landbouwer, geboren te Thorn op 29 juni 1833, overleden te Heel en Panheel op 2 november 1906.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 13 mei 1864 (1) met Joanna Kessels, geboren te Heel en Panheel rond 1825, overleden aldaar op 17 maart 1872, dochter van Hendrik Kessels en Petronella van den Heuvel.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 6 juni 1872 (2) met Catharina Hubertina Vangeloven, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem op 7 december 1840, overleden te Slenaken op 11 maart 1919, dochter van Jan van Geloven en Petronella van de Groote Port.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina