Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Hubertus Kranen, landbouwer, geboren te Hunsel-Haler op 15 november 1830, wonende te Grathem, overleden aldaar op 5 juni 1906, zoon van Jacobus Kraenen en Margaretha Aengevaeren.


Hij is getrouwd te Hunsel op 24 april 1873 met
Anna Maria Koolen, landbouwster, geboren te Hunsel-Ell op 12 juli 1839, wonende te Grathem, overleden te Hunsel op 21 augustus 1919, dochter van Peter Mathijs Koolen en Anne Marie Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus Jacobus, geboren te Grathem op 15 augustus 1875, overleden aldaar op 26 augustus 1900.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina