Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Catherine Donders, landbouwster en kleerblekersdienstbode, geboren te Hunsel op 21 augustus 1803, overleden te Neeritter op 28 september 1875, dochter van Mathias Donders en Petronella Verkoelen.


Zij is getrouwd te Heemstede op 3 december 1834 met
Hendrik Curvers, tuiniersknecht, landbouwer, winkelier en herbergier, geboren te Neeritter op 16 november 1802, overleden aldaar op 15 oktober 1877, zoon van Peter Kurvers en Helena Colardin.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena, geboren te Haarlem op 8 oktober 1837, overleden te Neeritter op 19 maart 1844.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina