Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Gerard Verlaek, landbouwer, geboren te Thorn op 15 januari 1868, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 6 februari 1948, zoon van Petrus Ludovicus Verlaek en Anna Maria Hubertina de Pollaert.


Hij was gehuwd met
Catharina Better, geboren te Willich (D) op 16 april 1873, overleden te Sittard op 17 januari 1955, begraven te Ittervoort.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Ittervoort op 8 mei 1905.
  • 3 : Jan Hubertus, monteur, geboren te Ittervoort op 1 juli 1906.
    Hij is getrouwd te Heerlen op 5 november 1931 met Irena Maria d'Haene, geboren te Sas van Gent op 10 oktober 1908, dochter van Franciscus d'Haene en Irma Helena Maria de Wijn.
  • 4 : Jacobus Hubertus Josef, chefmonteur, geboren te Ittervoort op 20 september 1908.
    Hij is getrouwd te Westdorpe op 18 april 1933 met Ivona Marie de Cooker, geboren te Westdorpe op 4 januari 1913, dochter van Gustaaf Albert de Cooker en Julma Maria Buijsse.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina