Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antoon Forschelen, dagloner en landbouwer, geboren te Thorn op 7 januari 1800, zoon van Conrad Forschelen en Hendrina Emons.


Hij was gehuwd (1) met
Mechtildis Tijssen, overleden te Thorn op 1 april 1835.

Hij is getrouwd te Thorn op 28 januari 1836 (2) met
Marie Helene van de Port, landbouwster, geboren te Hunsel op 2 februari 1813, overleden aldaar op 11 juni 1854, dochter van Henri van de Grooteport en Helène Dresen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina