Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jakob Hubert Tindemans, landbouwer, geboren te Hunsel op 10 oktober 1882, overleden te Weert op 18 april 1966, zoon van Joannes Dionisius Hubertus Tindemans en Antonetta Gielen.


Hij is getrouwd te Weert op 22 april 1909 met
Maria Gertruda de Fauwe, geboren te Weert op 11 september 1880, overleden aldaar op 28 augustus 1968, dochter van Joannes Lambertus de Fauwe en Joanna Maria Hangx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Weert op 2 oktober 1918.
    Zij is getrouwd te Weert op 26 april 1950 met Peter Henricus Geene, landbouwer, geboren te Weert op 11 maart 1920, wonende aldaar, zoon van Joannes Franciscus Geene en Maria Catharina Helena Ariaens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina