Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dorothea Hubertina Adams, landbouwster, geboren te Hunsel op 14 november 1833, wonende te Grathem, overleden aldaar op 30 juli 1876, dochter van Philip Lodvicus Adams en Jeanne Verkennissen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 10 september 1873 met
Jan Cornelis Theunissen, landbouwer, geboren te Hunsel-Haler op 18 maart 1833, wonende te Grathem, overleden aldaar op 9 januari 1892, zoon van Henricus Theunissen en Joanna Peerlinx.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 1 augustus 1877 met Maria Coenen, landbouwster, geboren te Hunsel op 3 december 1834, overleden aldaar op 2 oktober 1916, dochter van Pierre Coenen en Jeanne Catharine Geelen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 18 augustus 1874.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina