Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Tindemans, geboren te Hunsel op 14 augustus 1878, overleden te Weert-Tungelroy op 31 oktober 1952, dochter van Joannes Dionisius Hubertus Tindemans en Antonetta Gielen.


Zij is getrouwd te Weert op 7 april 1899 met
Jacobus Langers, landbouwer, geboren te Weert op 19 december 1873, overleden aldaar op 1 juli 1940, zoon van Renier Langers en Anna Margaretha Janssen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina