Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Cesar Tilmans, dienstknecht, geboren te Hunsel op 24 september 1847, zoon van Jakob Tilmans en Jeanne Peeters.


Hij is getrouwd te Hunsel op 2 april 1875 met
Maria Helena Hubertina Geelen, landbouwster, geboren te Hunsel op 19 juni 1850, overleden te Neeroeteren (B) op 26 november 1883, dochter van Jean Geelen en Maria Gertrudis Henderickx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina