Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Lemmen, overleden te Kinrooi (B) op 22 mei 1873.


Zij was gehuwd met
Josephus Straetmans, landbouwer, geboren rond 1804.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, geboren te Neeritter op 23 maart 1834.
  • 2 : Hendrikus, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 27 oktober 1840.
    Hij was gehuwd (1) met Elisabeth Leurs, overleden te Kinrooi (B) op 22 mei 1876.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 6 juni 1877 (2) met Maria Elisabeth Creemers, dienstmeid, geboren te Hunsel-Ell op 6 september 1834, overleden te Molenbeersel op 14 november 1909, dochter van Peter Jan Cremers en Anna Maria Loven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina