Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Lemmen, landbouwer, geboren te Hunsel op 13 juli 1830, overleden aldaar op 24 maart 1890, zoon van Leonardus Lemmen en Joanna Elisabeth Mathijssen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 12 oktober 1877 met
Christina Hubertina Lennaerts, landbouwster, geboren te Beegden op 8 juni 1829, overleden te Hunsel op 31 augustus 1895, dochter van Antonius Linnaertz en Cornelia Timmermans.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 27 april 1859 met Cornelis Lemmen, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 september 1823, overleden aldaar op 19 januari 1876, zoon van Leonardus Lemmen en Joanna Elisabeth Mathijssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina