Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Hubertina Adams, geboren te Hunsel op 28 oktober 1889, overleden te Venlo op 18 mei 1976, dochter van Pieter Joannes Hubertus Adams en Barbara Peeters.


Zij is getrouwd te Beesel op 5 september 1924 met
Michiel Boerenkamp, geboren te Hunsel op 1 mei 1884, overleden op 4 oktober 1970, zoon van Cornelis Boerenkamp en Anna Mechtildis Schröder.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina