Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Renier Hubertus Adams, dienstknecht, geboren te Hunsel op 21 mei 1887, zoon van Pieter Joannes Hubertus Adams en Barbara Peeters.


Hij is getrouwd te Belfeld op 26 mei 1919 (1) met
Margaretha Hubertina Derks, geboren te Belfeld op 18 mei 1886, overleden te Tegelen op 20 juli 1927, dochter van Gerardus Derks en Anna Sibilla Joosten.

Hij is getrouwd te Tegelen op 12 februari 1931 (2) met
Johanna Maria Hendrix, geboren te Maasbree op 10 juni 1894, dochter van Lambertus Hendrix en Willemina Ketelaers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina